pátek 3. června 2016

Zveme Vás na IV. Podbořanský psí den

Rády bychom pozvaly všechny milovníky pejsků na 4. ročník Podbořanského psího dne, který se uskuteční v sobotu 30. července 2016 na piknikové loučce v Hlubanech, městské části města Podbořany. Více informací o časech zde.

IV. Podbořanský psí den nabídne už tradičně soutěže o nejkrásnější a nejšikovnější pejsky a doprovodný program z oblasti výcviku psů a psích sportů.

Akce je každoročně nejen zábavou, ale i charitativní činností, proto výtěžek z akce věnujeme na výcvik asistenčního psa.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím webového formuláře do 28. července (pro přihlášené předem platí nižší startovné). Více informací o přihlášce a odkaz na přihlášku najdete zde.

Čtěte prosím pozorně veškeré informace o přihlašování, pravidlech a podmínkách soutěže a rozpis kategorií. Pokud máte nějaké další otázky, připomínky, náměty apod., kontaktovat nás můžete zde zde.

Aktuální informace můžete sledovat také na našem facebooku.

Pevně doufáme, že na akci strávíte se svým čtyřnohým kamarádem příjemné chvíle. :-)

Těšíme se na Vás!

Lenka Horáková a Karla Pokorná
organizátorky akce


3 komentáře:

  1. V loni jsem byla s Leonkem a Samikem . Byli jsme moooc spokojeni. V září jsem adoptovala velmi týraného Montíka. Letos chceme jít už tři.

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím kde se mám v přihlásit děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, děkujeme za pochvalu, moc si toho vážíme a budeme se těšit na všechny tři pejsky. K přihlášení stačí vyplnit tento formulář (pro každého pejska zvlášť, tedy tři přihlášky): http://goo.gl/forms/xQb1g73EFWJnrhpm2 (další informace o přihlášení najdete v sekci Přihláška v horním menu)

      Vymazat